25 septembrie 2014

Cateva caracteristici ale noului Iphone 6 si un concurs!

Telefoanele producatorului Apple, Iphone 6 si 6 PLUS sunt deja prezente in Romania si pot fi cumparate din magazinul online QuickMobile.ro, retailerul IT&C care tine sa aduca mereu pe piata romaneasca cele mai noi gadgeturi (de la telefone mobile si tablete la ceasuri "smart" si produse fitness inteligente).

Noile modele Iphone vin cu:

  • un ecran mai mare fata de predecesorul sau. Iphone 6 are acum 4.7 inci. Pentru pasionatii de filme si seriale online sau pentru cei care au nevoie sa fie conectati tot timpul la Internet pentru rezolvarea taskurilor de serviciu, Apple vine in intampinarea acestora cu modelul Iphone 6 PLUS, cu un ecran de 5.5 inci.
  •  un sistem de operare intr-o versiune noua (IOS 8) care mareste securitatea datelor personale ale utilizatorilor de produse Apple. Conform economica.net,  reprezentantii Apple au declarat urmatoarele informatii referitoare la protectia datelor:

"Pe aparatele dotate cu iOS 8, datele voastre personale aşa cum sunt fotografiile, mesajele SMS sau prin e-mail, lista de contacte, lista de apeluri, preferinţele voastre de pe iTunes, notele şi alte alerte pe care le setaţi sunt protejate prin codul vostru personal", afirmă Apple.

"Spre deosebire de concurenţă, Apple nu poate trece de codul vostru (...) În consecinţă, nu va fi posibil din punct de vedere tehnic să răspundem unor solicitări venite din partea autorităţilor de a extrage date din aparatele care funcţionează cu sistemul de operare iOS 8", mai precizează Apple făcând evident trimitere la marele său rival, Google."

  • o camera foto dual-flash de 8 megapixeli caracterizata prin stabilizarea optica a imaginii. Apple pastreaza True Flash Tone, o caracteristica prin care, pozele realizate prin modulul scena reusesc sa isi pastreaza calitatea si sa reflecte realitatea obiectului pozat intr-un mod cat mai apropiat.
  • o carcasa din aluminiu eloxat (tratat impotriva oxidarii), cu marginile laterale rotunjite. Grosimea celor doua modele de smartphone difera: Iphone 6 are 6.9 mm grosime, iar Iphone 6 plus 7.1 mm. Sunt cele mai subtiri telefoane produse de Apple pana in acest moment.
  • trei variante de culori: alb, auriu si gri.
 Ce ar putea sa insemne pentru Romania sau pentru consumatorii de gadgeturi sosirea noilor modele de Iphone prin QuickMobile?

Ar putea insemna:
  •  intelegerea si interesul aratat de magazin fata de nevoile clientilor sai;
  • un interes crescut al clientilor din Romania pentru tehnologii avansate si performante;
  • o posibila bila alba pentru Romania, reusind astfel sa fie vazuta ca o piata de desfacere importanta;
  • un beneficiu pentru cei care isi doresc Iphone 5, dar care, pana in acest moment nu au reusit sa si-l cumpere din cauza pretului. Iphone 5 va avea un pret mai mic de acum. :)
 Si ca sa incheiem articolul cu o veste si mai buna, trebuie sa va informez ca acum e sansa voastra sa primiti un Iphone 6 gratuit. Puteti sa va inscrieti la concursul organizat aici, unde marele premiu va fi un Iphone 6 bineinteles. Regulile sunt simple. Nu ramane decat sa va urez SUCCES!

iphone 6Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu