Cea mai buna baza pentru unghii cu gel si oja semipermanenta. Pareri, Forum, Recomandari

 Magazinele online pun la dispozitia noastra o multime de produse din categoria base coat, lucru care de multe ori face dificila alegerea celei mai bune baze de unghii cu gel sau oja semipermanenta.

O baza de unghii buna asigura o aderenta mai buna a gelului sau ojei semipermante, prin urmare este necesara achizitionarea unui base coat de calitate, care sa ofere manichiurii rezistenta timp indelungat.

Daca ar fi sa realizam un top - cea mai buna baza pentru unghii, tinand cont de preferintele clientelor acesta ar arata asa:

1. Baza Victoria Vynn din categoria de aici. Este un base coat ce poate fi folosit pentru prelungirea unghiei pe sablon, intarirea unghiilor naturale sau nivelarea unghiilor cu probleme.

Consistenta basei Victoria Vynn este una cremoasa, vascozitatea este ridicata, iar datorita pensului aplicarea acesteia este usoara si nu curge atunci cand este aplicata pe unghii. Este o baza flexibila si poate fi folosita pentru realizarea apex-ului.

2. Baza Molly Lac Strong Base Clear. Este o baza de unghii foarte buna, recomandata inclusiv pentru unghiile moi, fragile. Este o baza puternica si flexibila pentru unghiile cu probleme.



Datorita formulei sale inovatoare are o aderenta peste medie si poate fi aplicata fara bule de aer si scobituri. Este o baza intaritoare, care poate fi folosita pentru extinderea sau constructia unghiei, ca baza pentru gel sau oja semipermanenta.

3. Baza FSM - Bond Aid. Este o baza compatibila atat cu oja semi, cat si cu gelul uv. Aceasta se aplica in strat subtire, este ideala ca baza pentru constructia unghiilor cu gel. 

Comentarii