Cel mai bun primer cu/fara acid unghii cu gel si oja semipermanenta. Pareri, Forum, Recomandari

 Fetelor, ce primer de unghii recomandati? Ce parere aveti de primerul cu acid? Dar de cel fara acid? Ce folositi voi si de care ati fost multumite? Care este cel mai bun primer de unghii pe care l-ati folosit? Sunt incepatoare si nu stiu ce sa aleg!

Comentarii

  1. eu iti recomand sa iti iei un primer fara acid cum este acesta de la FSM sau acesta de la Base One. Ambele sunt f bune. Dar depinde si ce produse folosesti, daca folosesti o baza buna sa stii ca nu mai ai nevoie de primer. Adica eu lucrez fara el si nu am avut probleme.

    RăspundețiȘtergere
  2. in primul rand trebuie sa stii diferenta dintre primer fara acid si cel cu acid. Primul se foloseste la persoanele care au unghii fara probleme, pentru a crea o aderenta mai mare intre el si gel sau oja semipermanenta. Cel cu acid este indicat a fi folosit in cazul persoanelor care transpira excesiv, pentru ca ofera o buna degresare a unghiei, dizolvand reziduurile de grasimi, sebum.. Eu folosesc primer fara acid, chiar daca am o baza buna.

    RăspundețiȘtergere
  3. fetelor, am si eu o intrebare: primerul se usuca la lampa?

    RăspundețiȘtergere
  4. Aura, nu. Primerul se usuca la aer, nu trebuie polimerizat in lampa!

    RăspundețiȘtergere
  5. inca o intrebare: cand se aplica primerul pe unghii? inainte sau dupa aplicarea base coat?

    RăspundețiȘtergere
  6. Primerul se aplica primul pe unghii, dupa ce praful rezultat in urma pilirii a fost inlaturat. Apoi aplici base coat-ul.

    RăspundețiȘtergere
  7. nu stiu daca exista cel mai bun primer care sa fie compatibil cu toata lumea. Trebuie adaptat in functie de tipul de unghii al clientelor, daca sunt persoane care transpira mai mult atunci cel cu acid este necesar. fiecare clienta are particularitatile ei si trebuie adaptata tehnica in functie de acestea. Eu, in majoritatea cazurilor folosesc acest ultrabond care nu contine acid.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cel cu acid este indicat numai persoanelor care au dereglari hormonale,celor care lucreaza si tin mult mainile in apa,iar celalalt pentru aderenta urmatorilor pasi pe care urmeaza sa ii efectuezi.

    RăspundețiȘtergere
  9. Depinde de fiecare unghie. Pentru unghii standard fara acid, iar pt unghii cu probleme de aderență se folosește cel cu acid

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu