Cel mai bun sterilizator ustensile manichiura. Pareri, Forum

 Fetelor, care este cel mai bun sterilizator pentru instrumentele de unghii? Ce parere aveti de un sterilizator uv? Dar de un pupinel cu aer cald? Stiu ca sterilizatoarele cu quartz nu sunt bune decat pentr uz personal.. voi ce recomandari aveti? Ce folositi?

cel-mai-bun-sterilizator-unghii-pareri


Comentarii

  1. buna. eu iti recomand pupinelul cu aer cald.. este cel mai bun sterilizator pentru forfecute si celelalte instrumente de manichiura, dupa parerea mea. Eu il am pe acesta si sunt foarte multumita! Vezi ca au si reduceri la el zilele acesta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mona, trebuie calibrat acel pupinel? Daca da, cum se calibreaza?

    RăspundețiȘtergere
  3. nu l-am calibrat, ma ghidez dupa martorul de pe punguta, daca dupa ciclul de sterilizare se schimba la culoare, isi face treaba bine. Pune punguta cu instrumente in pupinel timp de 60 min la 180-200 de grade, dacă nu se schimba ar trebui calibrat la o statie de metrologie.

    RăspundețiȘtergere
  4. eu folosesc tot pupinelul pentru igiena instrumentelor, e mult mai practic pentru ca nu trebuie sa il curat constant, fata de sterilizatorul umed de exempul, unde trebuie sa ai o rutina de curatare..

    RăspundețiȘtergere
  5. eu tot pupinel am la salon pentru sterilizare.. l-am luat de pe acest site.
    sterilizatorul cu quartz poate fi folosit doar pentru instrumentele din materiale dure, care rezista la 250 de grade. Nu poti pune instrumente din plastic sau pile in el. Merge doar pentru foarfece, instrumente de cuticule, clestisori..

    RăspundețiȘtergere
  6. un pupinel de calitate este alegerea perfecta, mai ales daca ai cliente si nu iti faci doar tie si celor apropiate manichiura.. eu folosesc pupinelul si este ok, nu am avut probleme pana acum!

    RăspundețiȘtergere
  7. Fetelor, o intrebare: capetele de freza de ceramica merg sterilizate la pupinel? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  8. da, merg sterilizate in pupinel si capetele de freza ceramica.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu