Cele mai bune oje semipermanente? Pareri, Forum, Recomandari

 Daca ar fi sa faceti un top, care sunt cele mai bune oje semipermanente pe care le-ati include in acesta? Sunt curioasa ce recomandari de oje semi bune aveti voi, ce folositi cel mai des si de unde le cumparati.

 

cele-mai-bune-oje-semipermanente-pareri-top


Comentarii

  1. daca ar fi sa realizez un top cele mai bune oje semipermanente acesta ar fi: Molly Lac, Venalisa, Born Pretty. Imi plac pentru ca sunt rezistente, au culori pigmentate si acopera din 1-2 straturi.. ultimele 2 marci de oje sunt si la un pret f accesibil.. molly lac sunt putin mai scumpe, dar merita fiecare banutz.

    RăspundețiȘtergere
  2. Recomand Canni, Venalisa , Rosalind, fsm le folosesc mereu și cele de la zolla sunt bune dar trebuie sa dai doua straturi mai grosute la unele dintre ele.

    RăspundețiȘtergere
  3. din gama de top iti recomand Slowianka
    si Molly Lac.. in trecut am lucrat cu Venalisa, Sugar, Born Pretty (sunt ff bune si f ok la pret). Foarte frumoase sunt ojele disco de la Everin, deci daca ai doritoare de unghii cu sclipici iti recomand aceasta firma de oje semi..

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna, recomand cu incredere ojele semipermanente de la Venalisa, Born Pretty, Semilac, Molly Lac.. Sunt super pigmentate, se pot aplica si dintr-un singur strat, se usuca uniform in lampa. Dupa parerea mea e bine sa iti iei cate 2-3 culori din fiecare, sa le testezi si sa vezi care iti place cel mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  5. topul meu arata asa: Venalisa, Born Pretty, Rosalind, Roniki. Sunt oje semi de calitate, la pret decent. Imi place ca sunt pigmentate si au o multime de nuante. Gasesti si cu sclipici, si culori neon, culori nude sau pale, culori inchise sau deschise.. se usuca repede in lampa.. eu mi le comand de pe acest site, de multe ori gasesti oferte si reduceri foarte mari la ele.

    RăspundețiȘtergere
  6. fetelor, dar de ojele semipermanente sensopro ce parere aveti? Ati folosit careva?

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu am folosit oje de la firma Sensopro. eu una am fost multumita. Am folosit one step, cat eye si oja termica. Parerea mea proprie si personala, dupa ce am testat mai multe marci de oje este ca majoritatea brandurilor de oje semi sunt toate cam la fel de bune. Eu cred ca importantă este baza in primul rand. Sa fie una de calitate si unghia sa fie pregatita corect.

    RăspundețiȘtergere
  8. Irina, ojele Sensopro sunt ok. Le-am folosit si eu mai ales la inceput si au rezistat fara probleme. Iti recomand in schimb sa folosesti primer, baza si finish de la alte firme. Eu asa am facut si a fost totul in regula.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu