Freza electrica unghii ieftina profesionala Luxorise, 30.000 RPM

Esti in cautarea unei freze electrice de unghii ieftina profesionala? Iti recomandam modelul  PowerPRO Elite - LUXORISE Germania. Aceasta este o freza cu viteza de rotatie mare, are 30.000 de rotatii pe minut. 

Datorita vitezei mare de rotatie timpul pentru prelucrarea si ingrijirea unghiilor este considerabil redus, iar cuticulele vor fi foarte bine ingrijite si stilizate.

Aceasta freza electrica este ieftina, putand fi folosita atat de incepatoare, cat si in mod profesional. Este perfecta pentru pilire, gravare, slefuire, polizare, ascutire, lustruire si definire a patului unghial. 

Freza electrica Luxorise Germania este dotata cu sistem de control al vitezei si comutator avansat de directie (dreapta-stanga). Viteza turatiilor poate fi setata in intervalul 0-30.000 cu ajutorul butonului de reglaj. 

Acest model de freza este silentioasa, nu vibreaza si nu se incalzeste. Mandrina este puternica, iar datorita sistemului sau capetele de freza se inlocuiesc foarte usor. Este usoara si se poate manui fara probleme. Freza poate fi utilizata, de asemenea, cu ajutorul pedalei de picior inclusa, pentru un mai mare confort in utilizare.

Sfaturi utile pentru o folosire indelungata:
Daca nu utilizati freza, aveti grija ca aceasta sa fie oprita de la butonul OFF. Nu este suficient ca modul de lucru sa fie dat la 0.
Pentru fiecare schimbare a sensului de rotatie setati mai intai viteza de rotatie la 0 apoi apasati butonul de Reverse / Forward. Nu apasati butonul de Reverse / Forward in timpul functionarii. Exista riscul ca mandrina sa se arda.

Specificatii tehnice:

  • Viteza: 0-30.000 RPM
  • Putere: 30 W
  • Culoare: Argintiu
  • Dimensiune: 14 x 5,5 x 9 cm
  • Sens rotatie FWD / REV
  • Cod produs: LUX-3900 PRO


Pachetul contine:

- freza electrica

- set de capete freza

- pedala

- suport pentru mandrina

- ghid de utilizare.


freza-electrica-ieftina-unghii-profesionala-luxorise



Comentarii