Gel alb laptos: Base One, FSM, Allepaznokcie - Pareri, Recomandari, Forum

 Caut un gel UV alb laptos pentru unghii, daca ar fi si autonivelant si sa se poate folosi la constructie ar fi perfect. Ce recomandari aveti din cele de la Base One, FSM sau Allepaznokcie si de pe ce site-uri vi le achizitionati?

Comentarii

  1. din gama celor de la Base One gelul de unghii Milkshake este alb laptos.. il gasesti aici in diferite gramaje.
    gelul alb laptos de la FSM este acesta in cutie alba nr 3.. este super bun pentru constructie, este vascos si poti lucra usor cu el.. de la allepaznopkcie nu am folosit, dar am auzit ca sunt foarte bune.. nu stiu numarul la cel alb laptos din gama lor, dar iti scriu daca aflu.

    RăspundețiȘtergere
  2. gel alb laptos allepaznopkcie il poti folosi pe acesta sau pe acesta. Ultimul desi pare ca ar fi roz in realitate este un alb laptos.. Sau daca vrei poti sa ti-l faci singura acasa: combini gel transparent cu oja semi alba si obtii un alb laptos.. Eu iti mai recomand si alt gel alb laptos bun, de care am fost ff multumita. Este acesta, din gama roniki milky white 20..

    RăspundețiȘtergere
  3. eu lucrez de mult timp cu cele de la FSM si am inceput de curand si cu cele din gama Gelaxyo, care sunt geniale.. alb laptos de la gelaxyo gasesti aici.
    la cele de la FSM am vazut ca ti-a scris Andreea ca in cutia alba cel nr 3 este alb laptos.. mai exista la FSM si cel in cutie neagra, acesta care este gel de constructie autonivelant, aceasta fiind diferenta intre cele 2 geluri FSM: cel in cutie alba nu este autonivelant, pe cand cel in cutie neagra este autonivelant.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu