Geluri Base One pareri? Gelurile Base One sunt bune?

Buna fetelor! Imi puteti da pareri despre gelurile uv Base One? As vrea sa stiu daca sunt bune, rezistente, daca se lucreaza usor cu ele si daca ard in timpul polimerizarii. Vreau sa imi extind gama de geluri, sa incerc ceva nou si sunt curioasa de acest gel de unghii!

geluri-base-one-bune-pareri


Comentarii

  1. gelurile base one sunt foarte bune! Cu ele am inceput si cu ele continui sa lucrez.. folosesc si alte marci, dar nu am renunt nici la base one.. folosesc base one cover, gel de camuflaj si cel de constructie.. sunt rezistente, au pret accesibil, eu ti le recomand, sunt sigura ca nu te vor dezamagi.

    RăspundețiȘtergere
  2. imi plac la nebunie produsele lor. Folosesc gelurile cover base one si sunt super. Iti recomand cover dark, este bestial! Nu am avut probleme sa arda in timpul polimerizarii,dar am auzit pareri cum ca la unele cliente s-a simtit putin un mic disconfort. De ars cred ca depinde și de unghie, pe clientele mele nu le-a ars nici un gel.

    RăspundețiȘtergere
  3. eu am si pentru constructie si geluri colorate. Imi plac toate si lucrez foarte bine cu ele. Nu am avut probleme sa arda in lampa. Imi vin cliente dupa 4 saptamani la intretinere si gelul rezista foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Andreea, de pe ce site iti comanzi gelurile?

    RăspundețiȘtergere
  5. De coverurile base one nu ma despart. Daca vrei cv ce nu curge deloc incearca tick clear sau violet tick. Cel clear e autonivelant, la fel si coverurile. daca vrei un site de incredere ti-l recomand pe acesta. Sunt seriosi, vin repede produsele, doar daca nu sunt perioade de reduceri si oferte.. atunci vin mai greutz.

    RăspundețiȘtergere
  6. eu ador gelurile base one.. sunt bune si imi place ca sunt autonivelante, sunt 3 in 1 si nu necesita baza.. eu ti le recomand. Nu am avut probleme sa arda in timpul polimerizarii.

    RăspundețiȘtergere
  7. Bya, eu le comand de aici sau de aici, acestia din urma au multe nuante la gelurile colorate .

    RăspundețiȘtergere
  8. gelurile base one sunt bune, parerea mea de incepatoare. :) Au un pret decent, deci daca esti la inceput de drum si nu vrei sa investesti foarte multi bani acestea sunt o varianta f accesibila.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu