Cel mai bun lipici pentru tipsuri - Lipici tipsuri Base One Silcare

Cauti un lipici bun pentru tipsuri? Iti recomandam lipiciul Base One Silcare, ideal pentru ca tipsurile tale sa reziste timp indelungat pe unghie, iar manichiura sa aiba un aspect placut.

Lipiciul de unghii tipsuri base one are in compozitia sa materiale de inalta calitate, astfel incat tipsurile se vor fixa pe unghie fara probleme si vor rezista mult timp.

Lipiciul de unghii pentru tipsuri base one se usuca foarte repede si fixeaza perfect atat tipsurile, cat si ornamentele pentru unghii. 

Lipiciul Tipsuri Base One Silcare  se aplica intr-un strat subtire pe unghie sau pe tips, se asteapta 2-3 secunde apoi se fixeaza cu atentie pe unghie. Nu vei avea probleme cu faptul ca are un timp de uscare foarte rapid, pensula speciala asigurand o aplicare foarte precisa, bine controlata.

Acest lipici este foarte bun, clientele noastre fiind foarte multumite de calitatea acestuia si sunt de parere ca este unul dintre cele mai bune produse. Se aplica in mod facil, datorita pensulei incorporate. Lipiciul pentru tipsuri ofera calitate si durabilitate maxima, fara a incarca tipsul intr-un mod inestetic. 

Daca iti doresti unghii lungi si rezistente, atunci alege lipiciul din gama Silcare si bucura-te de calitatile acestuia, care vor deveni indispensabile pentru tine.

Comentarii