Oja semipermanenta Born Pretty: Pareri, Forum

 Ce parere aveti despre oja semipermanenta Born Pretty? Ati folosit si v-au placut? Vreau sa imi extind gama de marci de oje semi si acestea de la Born Pretty mi se par interesante. Le recomanda cineva?

oja-semipermanenta-born-pretty-pareri



Comentarii

  1. Astazi mi-au venit 10 culori, sunt super incantata de ele.Momentan le-am pus doar pe paletar, dar sunt frumoase si pigmentate!

    RăspundețiȘtergere
  2. mie imi plac ojele lor. Ador nuantele 06, 11, 32, 36 de la ei. imi place ca se intind usor, nu raman dare si luciul chiar persista.

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt foarte bune ojele Born Pretty.. am si eu cateva culori de la firma lor si sunt super incantata de cum se aplica si de cat rezista. Acopera dintr-un singur strat, cele inchise mai ales. la nuantele deschise, la unele dintre ele e nevoie de 2 straturi.

    RăspundețiȘtergere
  4. sunt foarte bune, pigmentate, rezista 4 saptamani, mai ales daca ai o baza buna la ele. vezi ca le gasesti la reducere pe acest site , mai sunt cateva zile de reducere. poate vrei sa le iei mai ieftin.

    RăspundețiȘtergere
  5. ti le recomand, sunt foarte ok si au culori frumoase si intense. Mie imi place peria, nu se ia mult produs pe ea si poti sa aplici usor culaorea. Si gramajul este ok, iar ca pret-calitate mi se pare ca merita!

    RăspundețiȘtergere
  6. testeaza-le, parerea mea e ca nu te vor dezamagi.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu