Oja semipermanenta SensoPro Milano: Pareri, Review, Forum

Fetelor, ce parere aveti de oja semipermanenta SensoPro Milano? Vreau sa incep sa imi fac unghiile cu oja semi si as vrea sa le incerc pe acestea. Ce ziceti, aveti vreun review despre ele? Le-ati folosit si merita incercate in opinia voastra? Cat v-a rezistat pe unghii si ce produse de pregatire ati folosit? Multumesc de ajutor!

oje-semipermanente-sensopro-milano-pareri


Comentarii

  1. cand eram incepatoare am folosit printre primele ojele de la Sensopro italia. Cu ele am invatat sa fac manichiura semi. Si acum mai am cateva culori din ojele termo. Ce iti recomand ca sa reziste si sa nu ai probleme: sa folosesti baza si top de la alte firme, iti vor rezista 4-5 saptamani unghiile, asa le rezista clientelor mele.

    RăspundețiȘtergere
  2. eu folosesc si sunt multumita de oja sensopro. La fel ca Andrada, folosesc alta baza si top si nu mi s-a intamplat sa nu reziste. poti incerca ojele si te vei convinge singura de calitatea lor. oricum, parerile vor fi mereu impartite, pana nu testezi tu nu ai de unde sa stii cum stau lucrurile!

    RăspundețiȘtergere
  3. eu am cateva culori din ojele semi senso pro si sunt multumita de ele, de consistenta lor si de modul in care se intind pe unghii. Imi fac unghiile singura si folosesc ojele acestea, sunt onestep, adica nu ai nevoie de baza sau top coat. Imi rezista 3 saptamani.. eu ti le recomand cu incredere.

    RăspundețiȘtergere
  4. mie imi plac. le folosesc pe cele cat eye si termo, ff ok sunt. sunt multumita si de consistenta si de rezistenta lor.

    RăspundețiȘtergere
  5. da, sunt ok. Unele culori au nevoie de un singur strat, la altele trebuie sa aplici 2 straturi ca sa iasa bine culoarea in evidenta.

    RăspundețiȘtergere
  6. eu de cand le-am descoperit doar oje marca sensopro folosesc si sunt incantata de ele. imi fac unghiile acasa, singura si imi ies foartre bine. imi plac culorile, sunt stridente, se intinde usor cu pensula. Nu pot atasa poze ca as fi pus cateva sa vezi cum mi-au iesti si cum se vede oja pe unghii..

    RăspundețiȘtergere
  7. imi plac ojele sensopro. Eu folosesc baza si top coat de la molly lac si rezista 3-4 saptamani.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu