Recomandari cel mai bun aspirator praf unghii? Pareri, Forum

 Fetelor, ce recomandari de aspirator de praf pentru unghii aveti? Vreau sa imi cumpar un aspirator bun si puternic, sa fie incorporabil sau sa poate fi incorporat, asa ca am nevoie de pareri din partea celor care sunt multumite de modelele pe care le au! 😊

cel-mai-bun-aspirator-unghii-gel-recomandari-forum


Comentarii

  1. buna! Eu folosesc si sunt foarte multumita de aspiratorul max, de 100W. Trage super bine praful si nu este zgomotos.. modelul este acesta de aici . Eu l-am incorporat usor in masa de lucru..

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu tot pe cel recomandat de Ana il am acum. Chiar sunt ff multumita de el.. trage bine praful, nu il imprastie, are pret decent. Inainte am avut un model de aspirator Luxorise de 80W, bun si acesta, doar ca trebuia sa ii schimb lunar filtrul .. era primul model de aici

    RăspundețiȘtergere
  3. depinde si de bugetul pe care il ai.. si de cat de des il vei folosi.. daca vrei unul la un pret accesibil, pe care sa il folosesti mai rar, gen sa faca fata la 2-3 cliente pe zi iti recomand typhoon . Daca nu cauti un aspirator ieftin neaparat si pe care vrei sa il folosesti intens atunci maxul este ff ok..

    RăspundețiȘtergere
  4. Fetelor, vreau si eu sa incep sa pun unghii cu gel.. dar, fiind incepatoare si pana mai strang banuti as vrea sa imi iau un aspirator mai ieftin, sub 100 lei.. am gasit un model la 80 de lei doar ca are doar 30W.. ce ziceti? Se merita, oare o sa traga cat de cat praful? Sau mai bine sa strang mai multi bani si sa investesc intr-un aspirator de calitate? Mi-am luat cam tot ce imi trebuie pentru manichiura, lampa si o freza mai buna.. geluri, oje semi..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. parerea mea e sa iti cumperi unul de calitate de la inceput.. nu se merita sa iti iei ceva ieftin, cu putere mica si pe urma sa regreti..

      Ștergere

Trimiteți un comentariu