Câți W ar trebui sa aibă o lampă led unghii pt oja semipermanenta? Recomandari?

 Fetelor, câți W ar trebui sa aibă o lampă led unghii pt oja semipermanenta? Si ce modele imi recomandati pentru uz personal.. vreau sa imi fac unghiile mie si mamei mele, si la inca 2 prietene, deci nu imi trebuie ceva profesional.. daca ar fi o lampa si la pret accesibil, decent ar fi si mai bine! Multumesc!

Comentarii

  1. o lampa de unghii buna trebuie sa aiba 48W.. merge si 54W. dar mai mult nu pentru ca iti poate arde pielea.. eu folosesc modelul acesta de vreo 2 ani si nu am avut nici o problema cu ea.. deci ti-o recomand cu incredere, si este si ieftina, are un pret mai mult decat decent.. merge perfect daca esti incepatoare si daca vrei sa o folosesti pentru uz personal..

    RăspundețiȘtergere
  2. eu pentru uz personal am o lampa de 36 W si isi face bine treaba, usuca bine si oja semipermanenta si gelul..

    RăspundețiȘtergere
  3. o lampa led pt oja semipermanenta este ok sa aiba 48W.. eu asa am si usuca fara probleme.. am modelul sunone sensopro milano la 49.90 lei, cea pe alb.. sunt super multumita de ea. tot asa, imi fac si mie si mamei.. si din cand in cand unor prietene

    RăspundețiȘtergere
  4. o lampa uv led de unghii trebuie sa aiba o putere de minim 48W ca sa fie ok si sa iti usuce oja semi sau gelul.. nu trebuie sa aibe nici putere foarte mare, pentru ca poate sa arda atunci cand bagi mainile in ea..

    RăspundețiȘtergere
  5. eu iti recomand sa iti iei o lampa uv cu 48 wati sau 54 wati maxim.. eu am si asa si asa si le folosesc intermitent, fara probleme.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu