Cea mai buna forfecuta de cuticule? Pareri forfecuta unghii Staleks? Recomandari - Forum

 Fetelor, care este cea mai buna forfecuta de cuticule pe care ati folosit-o? Ce model imi recomandati si ce parere aveti de forfecutele de unghii Staleks? Am auzit pareri pro referitoare la aceasta marca de forfecute si as vrea sa le incerc.

Comentarii

  1. iti recomand forfecuta Staleks 10/1 , cu ea am inceput sa lucrez si pot spune ca e suficient de subtire in varf incat sa poti intra usor sub cuticula. Acum depinde si daca vrei sa o folosesti pentru uz personal sau profesional. Forfecutele din seria SC sunt recomandate mai mult pentru uz personal . Pentru uz profesional sunt recomandate cele din seria SE sau SX . sper ca ti-am fost de ajutor!

    RăspundețiȘtergere
  2. eu lucrez cu forfecuta Staleks 50/1 .. eu am vrut o forfecuta cu varf mai scurt si modelul acesta mi-a fost recomandat.. acum depinde de tine ce vrei sa alegi, una cu varf mai lung sau una cu varf mai scurt...

    RăspundețiȘtergere
  3. unele dintre cele mai bune forfecute de unghii sunt cele Staleks Zebra. Sunt perfecte pentru uz profesional, taie foarte bine, eu am una cu varf mai lung si sunt super multumita de calitatea ei.

    RăspundețiȘtergere
  4. si eu tot forfecuta Staleks folosesc, am ales un model cu varf curbat usor pentru ca lucrez mai bine cu genul acesta.. iti recomand si eu firma aceasta de forfecute, sunt realizate din material f bun, nu am avut probleme sa nu reziste la dezinfectare si sterilizare. Nu au ruginit in timp..

    RăspundețiȘtergere
  5. Magnolia este cea mai buna in opinia mea.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu